Bel 024-3296116|Klant worden|Inloggen|

Specialist in ergonomische producten


Ergo2Work biedt een ruim assortiment aan ergonomische producten voor de computerwerkplek ter verbetering van uw werkhouding. Deze producten maken het mogelijk om comfortabel, efficiënt en gezond te werken. Ons assortiment bestaat o.a. uit ergonomische toetsenborden, ergonomische muizen, monitorarmen, laptopstandaards, zit/sta werkplekken, documenthouders en voetenbanken.

Door onze jarenlange ervaring met ergonomische producten kunnen wij u voorzien van een deskundig advies. Ons team van medewerkers is de hele dag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij leveren ergonomische producten aan zowel bedrijven als particulieren door heel Europa. Voor grotere projecten is maatwerk mogelijk.

Ergo2Work staat garant voor een snelle levertijd, hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. Wij vinden het belangrijk dat de producten aansluiten bij de wensen van de klant en dat de klachten hiermee daadwerkelijk voorkomen of opgelost worden. Omdat ieder mens anders is, bieden wij de mogelijkheid om producten vrijblijvend uit te proberen.
 

RSI klachten


Er wordt steeds vaker en langer achter de computer gewerkt. Langdurig beeldschermwerk in dezelfde houding is de grootste oorzaak van RSI klachten. RSI is een verzamelnaam voor klachten in de hand, arm, schouder, nek en rug. Dit kunt u voorkomen door te zorgen voor voldoende beweging en een juiste werkhouding. Daarnaast is het essentieel om de werkplek te voorzien van de juiste producten die bijdragen aan een ergonomische- en comfortabele werkhouding.

Door een paar kleine aanpassingen aan de werkplek kunt u RSI klachten gemakkelijk voorkomen of verminderen. Ergo2Work helpt u graag bij het inrichten van een gezonde en comfortabele werkplek.
 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid


Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken overwegend gerecyclede verpakkingen en verpakkingsmateriaal. Dit zijn bijvoorbeeld verpakkingen van leveringen die wij zelf ontvangen hebben of van retouren. Op die manier gebruiken we niet alleen een enkele verpakking meerdere keren, maar beperken we ook de inkoop van nieuwe verpakkingen tot een minimum, met alle CO2-besparing van dien. Verder steunen wij structureel goede doelen, zoals KiKa en Cliniclowns.

Bij onze keuze voor partners letten wij ook op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Pakketdienst GLS heeft bijvoorbeeld het “Think Green”-programma waarbij zij op een verantwoorde manier hun processen inrichten.
 

Samenwerkingsverbanden


Ergo2Work heeft nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties en specialisten. Wij vinden het belangrijk om ons continu te blijven ontwikkelen door het delen van kennis en expertise. Zo kunnen wij onze klanten altijd optimaal van dienst zijn. Wij hebben de volgende samenwerkingspartners:

Xpert Clinics
Xpert handtherapie (voorheen Handtherapie Nederland) is een keten van gespecialiseerde centra voor handtherapie. Ze bieden hoogwaardige kennis en zorg voor patiënten met problemen aan handen, polsen en armen. In de verschillende handencentra werken uitsluitend fysiotherapeuten, ergotherapeuten en manueel therapeuten die zich helemaal hebben toegelegd op handtherapie.

POM Revalidatie Techniek
POM Nijmegen is gevestigd in de Sint Maartenskliniek. De Sint Maartenskliniek is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen op het gebied van beweging en houding. POM Revalidatie Techniek levert hulpmiddelen die uw activiteiten in het dagelijks leven vergemakkelijken en comfortabeler maken. Zij geven bezoekers van de Sint Maartenskliniek deskundig advies, meten en passen producten aan en zien toe op een goede nazorg.

Ergotherapiepraktijk ‘De Ergotherapeut’
De Ergotherapeut is gespecialiseerd in het leren omgaan met arbeidsgerelateerde klachten. Zij bieden werkplekonderzoeken en richten uw werkplek ergonomisch in. De Ergotherapeut werkt vanuit het principe dat ze de cliënten zelf leren wat de juiste werkhouding is en wat voor bewegingsgedrag daarbij past. Dit is zeer geschikt voor een preventie aanpak van arbeidsgerelateerde klachten zoals RSI.

Koninklijke Visio
Koninklijke Visio is een expertisecentrum voor blinden en slechtzienden. Visio heeft veel specialistische kennis en expertise in huis en werkt voortdurend aan nieuwe methodieken en producten. Blinden en slechtzienden kunnen bij Visio terecht voor advies en informatie, maar ook voor verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Visio adviseert blinden en slechtzienden onder andere over hulpmiddelen uit het assortiment van Ergo2Work.
MilouJudith
Milou
director
Judith
office manager & finance
Susanne RequardtWillem
Susanne Requardt
accountmanager Germany
Willem
sales & logistics employee
LucyFleur
Lucy
accountmanager Netherlands & Belgium
Fleur
accountmanager Netherlands & Belgium
WilmaLisa
Wilma
administrative assistant
Lisa
employee returns department
Jos
Jos
external mechanic

Ergo2Work in uitzending RTL4 - 2013


Ergo2Work in uitzending RTL4 - 2014